Natáčení ve westernovém stylu!

13.04.2015 10:10

    V sobotu 11.března vybraná skupinka herců s "filmovým štábem" vyrazila po domluvě se samotným nejvyšším šerifem v 8:30 od klubovny přímo do Westernového městečka v Boskovicích (https://www.westernove-mestecko.cz). Měli jsme tam domluvené natáčení letošní videoupoutávky na náš tábor.
    Po ubytování, krátké snídani a rychlé poradě u našeho srubu v samotném westernovém městečku si náš natáčecí stáb vzal své poznámky, scénář, 2 kamery i nezbytný megafon a začalo několikahodinové kolečko pro někoho nekonečného opakování záběrů, zkoušení ideáních úhlů a pohledů, vysvětlování, čekání na slunce, zahánění neúčinkujících a všudypřihlížejících diváků, secvičování téměř kaskadérkých kousků, padání ze schodů, prohazování dveřmi Saloonu, střílení i nahraných pěstních soubojů a v pozdním odpoledni jsme konstatovali, že kdo neměl klobouk, tak si v jarním slunci téměr spálil obličej. ...a také, že máme asi už vše natočené!
    Protože jsme až nyní zjistili, že máme nějaký velký hlad, šli jsme se královsky (pardón! westernovsky - tzn. v našich westernových kostýmech) najíst do blízkých Boskovic. Večer jsme seděli, hráli na kytary a zpívali. Venku se na pár hodinek lehce rozpršelo a my byli nadšeni jak nám to dnes všechno pěkné vyšlo i s počasím... Ráno jsem jen po osobě uklidili, rozloučili jsme se s bezva obyvateli westernového městečka, kteří nám ve vem vyšli vstříct (moc jim děkujeme) a vydali se na cestu zpět do Lutína.
    Tak to se stalo 11. a 12. dubna 2015. Nyní vám nezbývá nic jiného, než počkat než dáme dokupy všechen materiál a nějak pěkně ho sestříháme - sledujte dál na naše weby (https://www.duha-kristal.cz a https://tabor.lutin.cz), popř. facebook! Upoutávek nakonec bude víc, protože do jedné se nám to všechno nevleze! Sledujte postupně a kdo chce, tak máme na táboře ještě volná místa. :)


Sepsal Tomáš "Stoupa" Pospíšil
https://www.duha-kristal.cz
https://tabor.lutin.cz

—————

Zpět


Kontakt

DUHA Křišťál Lutín

sídlo oddílu:
Růžová 192
783 49 Lutín

oddílový web:
www.duha-kristal.cz

letní tábor:
Tábor Březná Hoštejn
Zábřeh na Moravě
789 02


603 214 518 (Lenočka)
603 214 515 (Stoupa)