Dopis od Lenočky

25.01.2015 17:31

Milí rodičové,

uplynulo několik měsíců, máme skoro únor a letní tábor je zase o kus blíž. Máme termín, ten už znáte, ale přece jen vám ho připomenu. Letos se tábor uskuteční v době 1.-15.8.2015 a to na našem oblíbeném místě U čerta na Březné u Hoštejna.
   Máme téma i název tábora a byla to fakt bitva, vybíralo se z několika možností a do poslední chvíle to bylo nerozhodné. Vyhrála Cesta železného oře.
   Pevně věříme, že i letos to děti zaujme a strhne k velkým výkonům. Než se tak ale stane, musí s námi jet a to je na vás. Je potřeba poslat přihlášku, doufám, že z těch, kdo mi předběžně napsali, že pojedou, fakt všichni pojedou neb já a ostatní vedoucí se těšíme i na ty největší zlobivce :-P
   Odkaz na fungující webové stránky tábora 2015 je : https://tabor.lutin.cz/
Najdete tam vše, co je potřeba, opět stačí přihlášku vytisknout/vyplnit/oskenovat (ofotit) a poslat mejlem na mou adresu nebo na adresu uvedenou na webových stránkách tábora.
   Připomínám, že stále platí, že mohou jet jako děti i letošní deváťáci neb pro ně máme rozšířený program pro tvrďáky a tvrďačky a to nejen pozdější večerka. Zbytek bude překvapení, tak se taky hlaste. ;-)   Kdyby se přeci jen stalo, že z nějakého důvodu nepojede vaše dítě s námi, prosím o zpětnou vazbu a oznámení tohoto stavu a já vás vyřadím z tohoto mejlistu, aby vám zbytečně nechodily tyto moje dopisy, ale hlavně, abychom vašim dětem nedrželi místo a mohli ho nabídnout jiným zájemcům.
   Samozřejmostí je, že víte-li o někom, kdo by s námi chtěl poslat naše děti, ať si to obousměrně užijem, budeme jen rádi. A pakliže chcete něco prodiskutovat osobně, neváhejte zavolat na tel. 603 214 518. Může se stát, že v práci to hned nezvednu, ale určitě zavolám zpět.



S pozdravem Léto se blíží

Lenočka a ostatní vedoucí

—————

Zpět


Kontakt

DUHA Křišťál Lutín

sídlo oddílu:
Růžová 192
783 49 Lutín

oddílový web:
www.duha-kristal.cz

letní tábor:
Tábor Březná Hoštejn
Zábřeh na Moravě
789 02


603 214 518 (Lenočka)
603 214 515 (Stoupa)