Natáčení upoutávky na tábor!

22.03.2015 21:55

Zvadlo na naše velké natáčení upoutávky

 
 
kdy: sobota 11.dubna 2015 (s možností přespání do neděle)
návrat: sobota večer nebo neděle do oběda (nutné povolení rodičů a kontakt na ně za účelem oznámení přesného příjezdu)
cena: zdarma pro členy oddílu, kteří s námi chtějí jet nebo pojedou na tábor  (vlastní kapesné doporučeno /na kofoly nebo pochutiny/)
omezení: věk min 13 roků (po domluvě s rodiči možné ústupky – záleží na rejžovi)
sraz: v sobotu 11.4. v 8:30 u klubovny
návrat: v sobotu večer nebo neděli do oběda
co s sebou: vše potřebné na jednou nebo dvoudenní akci (dle povolení rodičů), vlastní jídlo i pití na celou dobu natáčení nebo peníze na jeho zakoupení, dobrou náladu a respekt před šerifem a natáčecím týmem a hlavně dobově přiměřený kostým a případě vlastní rekvizity na westernové natáčení (špinavé rifle, kožené boty, košile, vesty, kabáty, klobouky a další viz. nápady dále)
 
Máme domluveno natáčení v celém westernovém městečku (saloon, banka, hotel, sklady, obchody apod.), možnost scének a pomoc místních kovbojů. Bude souboj, pušky, dělo i lokomotiva! Když budeme moc chtít tak budou asi i koně!
 
Pokud zůstaneme déle, tak večer bude country bál s živou muzikou! Případné přespání je zajištěno zdarma a pojedeme domů až v neděli. Pokud nebudete chtít zůstat do neděle, tak v sobotu večer budete zpět v Lutíně.
 
Potřebujeme schopné herce a myslíme si, že by tě to mohlo bavit. Bude to dřina ale i sranda. Přivítáme pomoc jakéhokoliv příznivce westernu a našich táborů svou radou, účastí nebo i zapůjčením rekvizit a kostýmů!
 
Může nás jet max. 10 až 12, takže se hlaste co nejdřív přímo Stoupovi (   stoupa@lutin.cz    nebo 603 214 515) a co nejdřív doneste od rodičů potvrzený souhlas s účastí (odstřihněte z vytištěného zvadla a vraťte Stoupovi nebo Lenočce).
 
 
Odkaz na stažení zvadla na natáčení vč.návratky: zvadlo_upoutavka.pdf (488,7 kB)
 
Nakonec několik slíbených ukázek vhodných kostýmů. Věřím, že každý bude mít na sobotním srazu na sobě nebo ve svém báglu připravný vhodný a originální kostým a další rekvizity. Pokud si nebudete jisti, tak kontaktujte Stoupu - poradí a pomůže! Hodít se nakonec může cokoliv, takže kdo bude míst víc kostýmů nebo rekvizit, tak to určitě využijeme! :)
 
 

—————

Zpět


Kontakt

DUHA Křišťál Lutín

sídlo oddílu:
Růžová 192
783 49 Lutín

oddílový web:
www.duha-kristal.cz

letní tábor:
Tábor Březná Hoštejn
Zábřeh na Moravě
789 02


603 214 518 (Lenočka)
603 214 515 (Stoupa)